Nieuwdorp IT Websites

This page is translated with the Google translate service, and may display inaccurate information as an result of this.


Uw moderne website, zo online!


Heeft u een bedrijf of bent u een zelfstandig ondernemer en heeft u nog geen website?

Dan lijkt het net of uw bedrijf niet bestaat. Een website is in deze digitale tijd het eerste waar de consument naar zal kijken als hij zoekt naar een product of dienst.
 Daarom is een website met een professionele uitstraling zo belangrijk. Bij een goed bedrijf hoort een goede website!

Het maakt niet uit in welke sector u actief bent, want een website is tegenwoordig voor ieder bedrijf onmisbaar. Potentiele klanten en opdrachtgevers zijn kritischer dan ooit en gaan alleen met een bedrijf in zee, als ze daar een goed gevoel bij hebben. Door jouw website dat gevoel te laten uitstralen, laat u zien dat u met zorg en passie uw bedrijf voert. Wij begrijpen het belang van een goede website en helpen u graag verder.

Wat maakt ons anders dan de rest?

Een vraag die wij vaak krijgen luidt als volgt; “waarom zou ik voor jullie kiezen, wat maakt jullie anders dan de rest?”

De competitie in deze markt is groot, en wij zijn niet zomaar een webdesignbureau gestart zonder reden. Het idee om zelf in deze markt een speler te worden begon toen een familielid een website nodig had en we gingen kijken naar een geschikt webdesignbureau om de website te laten bouwen. Een herhalend patroon wat we vaak zagen was “ goedkoop je website laten maken”, “ eenmalig betalen, daarna geen kosten meer”, “ laagste prijs”, etc.

U heeft vast al gehoord van de slogan “ Als het te mooi is om waar te zijn, is het dat ook” en deze slogan is ook vaak toepasbaar bij veel webdesignbedrijven die de klant misleiden door niet duidelijk aan te geven wat er in een websitepakket zit, wat je nou écht krijgt voor je geld en wie u als klant voor hun bent (meestal één van de duizenden klanten).

De kans is groot dat u al eens een bedrijf als dit bent tegengekomen tijdens uw online onderzoek. Vaak staan op de websites van dit soort bedrijven termen die de consument niet kan begrijpen en gelooft hij deze wel doordat ze onbegrijpbaar zijn, waardoor het lijkt alsof ze een goede prijs bieden voor het pakket dat aangeboden wordt, terwijl er in feite niks speciaals is aan dit pakket vergeleken met budgetpakketten van zelfbouwwebsites zoals Weebly en Wix.

Wij willen dat anders doen door de klant volledig van A tot Z te informeren over elk pakket en de functionaliteit daarvan, de eventuele restricties aan te kaarten waar u tegenaan kunt lopen voordat u met ons in zee gaat, een cursus te geven over hoe u uw website kunt aanpassen (uiteraard met eventuele hulp van ons als u problemen ondervindt) en door een niet- vaste prijs te bieden (zie het kopje “Prijzen” voor meer informatie.)

Wij mogen dan wel niet de goedkoopste zijn, maar we bieden wel de beste prijs/ kwaliteitsverhouding vergeleken met grote webdesignbureaus.

Prijzen

Als u benieuwd bent naar wat die allemaal mag kosten, dan geldt dezelfde prijshantering die wij toepassen bij onze WordPress onderhoudsservice; De prijs hangt af van de hoeveelheid plugins die u nodig heeft voor uw site, de hoeveelheid pagina’s op uw website, het aantal bezoekers en nog een aantal andere factoren. Hierdoor betaald u nooit teveel voor uw website.

Voor een offerte kunt u een email naar No Bots sturen.

Voor eventuele vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen door een email te sturen naar No Bots .