Nieuwdorp IT Websites

This page is translated with the Google translate service, and may display inaccurate information as an result of this.


Onderhoud van uw WordPress website

Wat is WordPress?

Onze websites zijn gemaakt in een CMS (Content Management Systeem) genaamd WordPress. WordPress is het meest populaire CMS op het internet, namelijk 61,7% procent van de websites met een CMS zijn gemaakt in WordPress en 35% van de websites op het internet staan zijn gemaakt in WordPress. Dat zijn een heleboel websites, en dat is natuurlijk niet zonder reden. WordPress is gemakkelijk aan te passen door de klant zelf als er iets in de website aangepast moet worden, is gemakkelijk in gebruik en er zijn bijna geen fouten in de code van WordPress te vinden waardoor website downtimes bijna nihil zijn.
 Om deze redenen hebben wij voor WordPress gekozen als een basis van bijna alle websites van onze klanten.

Waarom heeft u WordPress onderhoud nodig?

Een vraag die vaak door onze klanten gesteld wordt is; Heb ik ook het WordPress onderhoud pakket nodig voor mijn website? Als hij online staat dan is het toch goed?

Ons antwoord hierop is altijd JA! Niks is foutloos en ook de developers van WordPress kunnen een fout maken bij een update waardoor er beveiligingsrisico’s ontstaan en waardoor uw website blootgesteld is voor een aanval van een eventuele kwaadwillende persoon.

Geen onderhoud aan een auto is slecht voor de motor e.d. dat is ook met WordPress het geval. Wanneer u uw website met WordPress niet regelmatig laat nakijken kunnen er vervelende dingen gebeuren. Zelf uw WordPress website onderhouden kan natuurlijk ook. Na een tijdje merkt u dat er een nieuwe versie van WordPress uit is en dat er updates zijn voor de plugins die u gebruikt. Natuurlijk komt u een heel eind om daarvoor op de update links te klikken.

Na een paar updates is er de mogelijkheid dat u bepaalde delen van uw website niet meer kunt wijzigen. Of erger, als u een tijd geen update hebt gedaan: dat uw website is gehackt.
 Maar het kan nog erger, wanneer uw WordPress websites gehackt is kan deze op een Blacklist komen te staan waardoor uw email niet meer aankomt bij uw klanten, door die Blacklist. Wanneer u hiermee overweg kan is dat prima, maar de meeste ondernemers zijn goed in wat de ondernemer doet en dat is ondernemen in zijn of haar vak, en een website aanpassen is het laatste waar u dan aan wilt denken.

Om al deze redenen bieden wij onze WordPress onderhoud service aan.

Prijzen

Als u benieuwd bent naar wat die allemaal mag kosten, dan geldt dezelfde prijshantering die wij toepassen bij onze websitebouwservice; De prijs hangt af van de hoeveelheid plugins die u nodig heeft voor uw site, de hoeveelheid pagina’s op uw website, het aantal bezoekers en nog een aantal andere factoren. Voor een offerte kunt u hier klikken of een email sturen naar No Bots sturen.

Komt uw website in aanmerking voor onze onderhoudsservice?

Op dit moment onderhouden wij alleen websites die Nieuwdorp I(C)T voor onze klanten hebben gecreëerd.

Voor eventuele vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen door een email te sturen naar No Bots .